ZONGULDAK / KOZLU - Vali Tevfik Başakar Ortaokulu

Nis

OKULUMUZDAKİ BAYRAM KUTLAMASI 22 NİSAN PAZARTESİ SAAT 10.00'DA OKUL BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

STADYUMDAKİ KUTLAMA İSE 23 NİSAN SALI GÜNÜ SAAT 11.00-13.00 ARASINDA KOZLU ŞEHİR STADYUMUNDA OLACAKTIR.

DEVLET PARASIZ YATILI VE BURSLULUK SINAVI

5, 6, 7, 8, 9, 10 VE 11 SINIFLAR

BAŞVURU TARİHİ: 13 ŞUBAT-1 MART 2024

SINAV: 21 NİSAN 2024

Ekm

Her yıl yenilenen Okul Aile Birliği Seçimlerini bu yıl 05.11.2023 Pazar günü saat 12.00’da Vali Tevfik Başakar İlk/Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştireceğiz. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim.

Saygılarımızla.

Eyl

BAKANLIĞIMIZIN AÇIKLAMALARI DOĞRULTUSUNDA VELİLERİN OKULLARA GİRİŞİ YASAKLANMIŞTIR. ÖĞRETMEN İLE GÖRÜŞMEK İSTEYEN VELİ TABLODAKİ AÇIKLAMALAR DOĞRULTUSUNDA RANDEVU ALARAK ÖĞRETMEN İLE GÖRÜŞEBİLECEKTİR.

OKUL AİLE BİRLİĞİNİN ALMIŞ OLDUĞU KARARLA OKUL KIYAFETİMİZ DEĞİŞMİŞTİR

BUNA GÖRE;

POLO YAKA KIRMIZI TİŞÖRT

LACİVERT PANTOLON olarak belirlenmiştir.

1 VE 5. SINIFA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BELİRLENEN KIYAFET ZORUNLU OLUP, DİĞER SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ GEÇEN YILKİ KIYAFETLERİ DEĞİŞİNCEYE KADAR O KIYAFETLERİ KULLANABİLİRLER.

YENİ ALINACAK HER KIYAFET İÇİN AŞAĞIDA GÖRSELLERİ VERİLEN KIYAFETLER KULLANILACAKTIR.